Τον Ιανουάριο του ’72, ένα πρωτοφανές έγκλημα συντάραξε την χώρα. Ένας πατέρας στραγγάλισε τη σύζυγό του κι έπειτα αυτοκτόνησε μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού τους. Πριν λίγε μέρες είχε βγει από το ψυχιατρείο.

Η πρώτη απόπειρα δολοφονίας

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που προσπάθησε να δολοφονήσει τη σύζυγό του. Εννέα μήνες πριν το περιστατικό, την είχε κτυπήσει στο κεφάλι με σιδερολοστό. Με βαριά τραύματα, η γυναίκα νοσηλεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύθηκε στην ψυχιατρική κλινική. Τρεις μήνες μετά, πήρε εξιτήριο και τα έξοδα τα πλήρωσε ο πεθερός του.

Η διπλή τραγωδία

Εκείνο το απόγευμα η 32χρονη είχε βγει από το σπίτι για να ψωνίσει. Μόλις επέστρεψε, ο σύζυγός της τη στραγγάλισε. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα ενώ τα ψυχολογικά προβλήματα του 35χρονου δεν του άφηνε περιθώρια για σεξουαλική ζωή. Έτσι είχε αναπτύξει διάφορες εμμονές πιστεύοντας πως επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να «κοιμηθεί» με τη σύζυγό του, αυτή είχε σχέσεις με άλλους άνδρες.

Άφαντοι και οι δύο

Το ίδιο απόγευμα, η μητέρα της κοπέλας πέρασε από το σπίτι και δεν της άνοιξε κανείς. Λίγες ώρες μετά επέστρεψε.Τίποτα όμως και πάλι.

Τότε παρατήρησε πως από το σπίτι έβγαινε καπνός και έντρομη κάλεσε την αστυνομία. Οι αρχές παραβίασαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα: ο 35χρονος σύζυγος βρισκόταν στη μπανιέρα, φορώντας το κοστούμι του, νεκρός. Δίπλα στο μπάνιο υπήρχε μία ξυριστική λεπίδα ενώ το σπίτι μύριζε γκάζι. Στο δίπλα δωμάτιο,ήταν νεκρή η 32χρονη γυναίκα. Ο τραγικός επίλογος του δράματος γράφτηκε την επόμενη ημέρα με τη διπλή κηδεία του ζευγαριού.